CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe'de görüştü. Görüşme sonrası açıklama yapan İmamoğlu, "Çok güzel bir sohbet oldu. İstanbul ağırlıklı konuştuk. İstanbul ile ilgili tecrübelerini, tavsiyelerini dinlediğimiz bir görüşme oldu. Çok kıymetli anektodları vardı faydalanacağımız. Dileğimiz İstanbul'da en az hata ile hatasız bir süreci başlatmak. Bu manada faydalı güzel bir görüşme olmuştur. Bu güzel sohbet ortamını sağladığı için çok teşekkür ediyorum. 'Oyunuza talibim' dedim. Oyunu istedim. Gülümsedi" diye konuştu.

FOTO: AA -Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kabul etti. FOTO: AA -Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kabul etti.


"DİKEY YAPILAŞMA KONUSUNDA FİKİR BİRLİĞİNE VARDIK" 

Görüşmede İstanbul'un dikey yapılaşma konusunu da konuştuklarını belirten İmamoğlu, "İstanbul'un dikey yapılaşma konusunda bir dönüşüme muhtaç olduğunu artık bu konunun İstanbul'u rahatsız etmemesi konusunda açıkçası fikir birliğine vardık" ifadelerini kullandı.

FOTO: AA FOTO: AA


"GÖRÜŞ AYRILIKLARI OLABİLİR, İYİ DİYALOGLAR MUTLAKA İZ BIRAKIR" 

İmamoğlu, "Göreve ilk başladığı yıllarda sadece hizmeti değil, vatandaş ile iletişim kurma noktasında, ilgi, alaka noktasındaki başarı ve becerilerinden bahsettiler. Ben de teyit ettim. O dönemde İstanbul'da yaşadım. O dönemin şahidiyim. Siyasi farklılıklar, görüş ayrılıkları olabilir, iyi diyaloglar mutlaka iz bırakır. Ben de görev yaptığım dönemde herkesle aynı mesafede ve insanları eşit kabul ederek hizmet üretmeyi felsefe edindiğimi dile getirdim. Bu bence çok önemli bir anektod" açıklamasında bulundu.