Duayen gazeteci Uğur Dündar, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel ve eşiyle beraber İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşadığı bir olayı aktardı.

"Müthiş bir olay yaşadık" diyen Dündar, Londra'nın en ünlü caddesinde bir sokak müzisyeninin İzmir Marşı'nı çaldığına rastladıklarını belirtti. Sokak müzisyenine nereden geldiğini sorduğunu da belirten Dündar, gencin, "Ermenistan" dediğini ifade etti.

[old_news_related_template title="Olağanüstü bir hayat: Uğur Dündar" desc="Usta gazeteci Uğur Dündar’ın yaşam serüveni kitap oldu. Kitapta, karakteristik özellikleri ile mesleki niteliklerinin analiz edildiği Uğur Dündar’ın nasıl bir halk kahramanı olduğu ve başarısının sırları okurlara sunuluyor. Ülkesinde neleri değiştirdiği çarpıcı örneklerle anlatılıyor. Hakkındaki bilinmeyenler de acıları ve sevinçleriyle birlikte ilk kez gözler önüne seriliyor. Gökmen Ulu’nun tempolu ve sürükleyici bir anlatımla yazdığı, “Olağanüstü Bir Hayat” sloganını taşıyan kitap 4 Aralık’ta okurlarla buluşuyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/11/29/iecrop/3-ugur-dundar-ve-gokmen-ulu_16_9_1575012435.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/olaganustu-bir-hayat-ugur-dundar/"]

Uğur Dündar, sokak müzisyeniyle İzmir Marşı'nı söylediği videoyu, "Müthiş bir olay yaşadık. Dostum @AtillaSertell ve eşiyle Londra'nın en ünlü caddesi Oxford Street'de yürürken İzmir Marşı'nı çalan bir sokak müzisyenine rastladık O çaldı biz söyledik. Nereden geldiğini sordum; 'Ermenistan' dedi. Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa. Yaşasın Türkiye" notuyla paylaştı.