Olay, Başakşehir Altınşehir Mahallesi Göknar Sokak'ta bulunan bir apartmanda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir sebeple apartmanda kötü koku yayıldı. Binada yaşayan 2'si çocuk toplamda 3 kişi kötü kokudan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Mide bulantısı ve baş dönmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan apartman sakinleri durumu polise bildirdi.

Olay sonrası AFAD ekipleri sokağa gelerek apartmanda inceleme başlattı. Hassas koku ölçüm cihazı ile apartmanın her noktasında incelenme yapıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda apartmanda herhangi bir bulguya rastlanmadı.

AFAD ekipleri yaptığı açıklamada rahatsız edici kokuya rastlanmadığını belirtirken bina sakinleri de eve yeni taşınan bir kişinin evinin tabanı için parke getirdiğini, parke işçileri tarafından yapıştırıcı olarak zehirli bir madde sürdüğünü iddia etti.

Polis ekipleri bina sakinlerinin ifadesi doğrultusunda inceleme başlattı. Hastaneye giden apartman sakinlerinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. (İHA)

[old_news_related_template title="Kimyasal panik! Şehri koku sardı" desc="Sakarya’da, kanalizasyon hattına bir vidanjör kimyasal atık boşalttı. Kimyasal atığın kokusu şehir merkezini sararken, Adapazarı ilçesinde bulunan özel bir okul tedbir amaçlı boşaltıldı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/21/iecrop/koku-dha_16_9_1582295244.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/kimyasal-panik-sehri-koku-sardi-5639124/"]