SÖZCÜ’ye konuşan Yaşar, şunları söyledi:

* Belediyede yemek vermeyi düşündüm ancak 'parti toplantısını belediyede yaptı' algısı yaratılır diye vazgeçtik.

* İl başkanı şu olmuş, bu olmuş benim için önemli değil.

* Görevini layıkıyla yapacak bir arkadaşımızı hep beraber seçelim.

* Toplantıya katılanlar arasında yaş anlamında ağabey konumunda olan ben olduğum için genel başkan böyle takdir etmiş olabilir.

* İl Kongresi için de partimizi kucaklayan, herkes ile özellikle de Genel Başkanımız ile uyum içinde çalışacak bir il başkanımız olsun isterim.

* Demokratik bir yarış içinde geçecek bir kongrede seçilen arkadaşımıza da hepimiz saygı duyacağız, karar örgütümüzündür.

* Bu toplantı delegemizin hür iradesini ipotek almaya yönelik değildir.

* Bu yönde algı oluşturmaya çalışanlar partimize ihanet içindedirler.

[old_news_related_template title="Selçuk Balcı'ya CHP'li belediye sahip çıktı" desc="Rizeli Şarkıcı Selçuk Balcı, Çamlıhemşin Kar Festivali'nde kendisine konulan yasaktan sonra sosyal medya hesabından Karadeniz yöresine ait olan 'Atma türkü' ile tepki gösterdi. CHP'li Fındıklı Belediyesi, Balcı'ya aynı şekilde cevap verip konsere davet etti. Balcı, bu teklifi kabul ederek Fındıklı Viçe Fest Kış’ta sahne alacağını duyurdu. Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Cervatoğlu 'Biz yasağa tepki amaçlı bu organizeyi yapmıyoruz. Biz Selçuk Balcı’yı sahipleniyoruz' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/14/iecrop/selcukbalci2_16_9_1578986000.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/selcuk-balciya-chpli-belediye-sahip-cikti/"]