AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım kendisinin ve eşinin corona virüsü (Covid-19) testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerini ileterek şu paylaşımda bulundu:

* Koronavirüs testi pozitif çıkan kıymetli dostum, dava arkadaşım Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım Hanımefendi’ye ailecek geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Rabbimden tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.




NE OLMUŞTU?

Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi’ne gittiklerini ve yapılan tetkikler sonucu corona virüsü testlerinin sonucunun pozitif çıktığını belirten Yıldırım, “Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz” ifadelerini kullanmıştı.

[old_news_related_template title="Binali Yıldırım corona virüsü açıklaması: Eşimin ve benim test sonucumuz pozitif çıktı" desc="Son başbakan Binali Yıldırım'ın corona virüsüne yakalandığı öne sürülmüştü. İddianın basına yansımasının ardından açıklama yapan Yıldırım, kendisinin ve eşinin Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/09/03/iecrop/whatsapp-image-2020-09-03-at-14.47.04_16_9_1599133672.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/binali-yildirim-corona-virusune-yakalandi-iddiasina-aciklama-6020902/"]

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu’ndan Binali Yıldırım’a geçmiş olsun telefonu" desc="CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, corona virüsü test sonucu pozitif çıkan Binali Yıldırım'ı telefonla aradı. Kılıçdaroğlu’nun Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/09/03/iecrop/kilicdaroglu-binali-yildirim-iha_16_9_1599145761.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/kilicdaroglundan-binali-yildirima-gecmis-olsun-telefonu-6021308/"]