Hatay'da yaşayan ve eşinden uzun bir süredir şiddet gören Hatice Bengi, cinayete kurban gitmemek için sesini duyurmaya çalıştı.

Eşinden gördüğü şiddet ve aldığı darbelerle yüzünde morluklar oluşan Bengi, "Benden uzak olmasını istiyorum, çocuklarıma yaklaşmasını istemiyorum. Çocuklarını seven bir insan kızına bunları yapamaz. O adam ceza almalı. Ellerini kollarını sallayarak gezmemeli" ifadelerini kullandı.

[caption id="attachment_5967652" align="alignnone" width="1200"] Foto: Sözcü / Hüseyin Bengi 23 yıl süren evlilikleri boyunca eşine şiddet uyguladı[/caption]

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

"Ölmek istemiyorum" çağrısı yaparak yardım isteyen Hatice Bengi'yi sevindiren haber geldi. Daha önce yine aynı suçtan 3 yıl 2 ay ceza alan ve 10 gün tutuklu kaldıktan sonra şartlı tahliye ile salıverilen Hüseyin Bengi, hakim kararıyla tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

[old_news_related_template title="Eşi tarafından şiddet gören Hatice Bengi'den 'Ölmek istemiyorum' isyanı" desc="Hatay'da yaşayan ve eşinden uzun bir süredir şiddet gören Hatice Bengi, cinayete kurban gitmemek için sesini duyurmaya çalışıyor. Eşinden gördüğü şiddet ve aldığı darbelerle yüzünde morluklar olan Bengi, 'Benden uzak olmasını istiyorum, çocuklarıma yaklaşmasını istemiyorum. Çocuklarını seven bir insan kızına bunları yapamaz. O adam ceza almalı. Ellerini kollarını sallayarak gezmemeli' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/01/iecrop/siddet-foto-sozcu_16_9_1596277409.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/esi-tarafindan-siddet-goren-hatice-bengiden-olmek-istemiyorum-isyani-5964596/"]