Bursa'nın Gemlik ilçesi Hisar Mahallesinde meydana gelen feci olayda, alkollü koca eşine sokak ortasında kurşun yağdırdı. Alkollü koca vatandaşların yardımıyla polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Hisar Mahallesi'nde meydana geldi. Alkollü olduğu öğrenilen Kadir Gedik (60), sokak ortasında karşılaştığı eşi Tülin Gedik (55) ile bilinmeyen nedenden dolayı tartışmaya başladı.

KAÇMAK İSTERKEN YAKALANDI

Büyüyen tartışmanın ardından silahına davranan Gedik, eşine peş peşe ateş etti. Yere düşen Tülin Gedik,kolundan, parmağından ve göğsünden yaralandı.

Hızını alamayan cani koca yerde ağır yaralı karısına bir el daha ateş etti. Dehşet verici o anları bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Olay yerinden kaçmak isteyen zanlı, olaya kısa sürede müdahale eden polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınıp Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ağır yaralı kadın ise Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

[old_news_related_template title="Serap'ı da koruyamadık... Vahşice öldürüldü" desc="Adana'nın Ceyhan ilçesinde Serap Öner (26), uzaklaştırma kararı aldırdığı boşanma aşamasındaki eşi Ali Öner (24) tarafından dün gece kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/09/29/iecrop/serapdhaaa_16_9_1601375245.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/serapi-da-koruyamadik-vahsice-olduruldu-6059524/"]