Olay, Manisa'nın Akhisar ilçesinde meydana geldi.Bir süre önce eşinden boşanan, bir lokantada aşçı olarak çalışan, iki çocuk annesi Deniz Gezginci, birlikte olduğu Zeki C. ile ilişkisini bitirmek istedi.

Durumu kabullenemediği öne sürülen zeytin işçisi Zeki C., gece saatlerinde kadının yaşadığı birinci kattaki eve, dış cepheden tırmanıp balkondan girdi. 36 yaşındaki Deniz Gezginci'yi 15 kez bıçaklayan Zeki C., olay yerinden kaçtı.



Gürültüleri duyan Deniz Gezginci'nin biri 9 diğeri 16 yaşında olan iki kız çocuğunun, korkudan odasında saklandığı öğrenildi. Bağrışma sesini duyan komşuların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Ağır yaralı olan Deniz Gezginci, sağlık ekiplerince Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri evde bulunan çocukları önce güvenli bir yere götürdü ardında da Gezginci'nin yakınlarına teslim etti.

HASTANEYE GELİNCE YAKALANDI

Hastanede tedaviye alınan Gezginci, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu sırada hastaneye gelen ve aşırı alkollü olduğu belirtilen Zeki C., şüpheli hareketler sergilemesi üzerine hastane polisince gözaltına alındı. Zeki C.'nin alınan ilk ifadesinde, cinayeti kabul ettiği öğrenildi. Gözaltına alınan Zeki C., emniyete götürüldü. (İHA-DHA)