SÖZCÜ Yazarı Yılmaz Özdil'in 11 gün önce yazdıkları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından doğrulandı. SÖZCÜ Haber Muhabiri Gökmen Ulu'nun sorularını yanıtlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bu konuda neden sessiz kaldığını açıkladı.

Devletin bilgi saklamasının tedirginliği ve belirsizliği büyüteceğini söyleyen Soyer, İzmir'de en az iki hafta sokağa çıkma yasağı uygulanması çağrısı yaptı. Soyer, belediyelerin bağış ve yardımlaşma faaliyetlerini iktidarın yasaklaması hakkında ise "Onlar para derdinde, biz can derdindeyiz" dedi.

[old_news_related_template title="Edirne Belediye Başkanı Gürkan: Sokağa çıkışlar durdurulmalı" desc="Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Türkiye’de corona virüsü tedbirleri kapsamında vatandaşların sokağa çıkışlarının durdurulması gerektiğini söyledi. Edirne’de bazı vatandaşlar yağışlı hava ve virüs salgınına rağmen sokağa çıkmaya devam etti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/02/iecrop/edirne-foto-sozcu_16_9_1585831330.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/edirne-belediye-baskani-gurkan-sokaga-cikislar-durdurulmali-5720953/"]