Edinilen bilgiye göre, K.E. isimli şahsa İstanbul'da corona virüsü testi pozitif çıkmasının ardından evinde karantinada kalması istendi.

Test sonucu pozitif çıkmasına rağmen evde kalmayarak taksi ile Rize'ye geldiği öğrenilen şahsın İstanbul'da olmadığı anlaşılınca güvenlik ekipleri harekete geçti.

Yapılan araştırmalar sonucunda şahıs Fındıklı ilçesindeki evinde yakalandı.

K.E.'nin Rize'de bir çok akrabasıyla da temasa geçtiği öğrenilirken, şahsın temasa geçtiği herkese test yapılacağı ve oturduğu binanın da karantinaya alındığı öğrenildi. (İHA)

[old_news_related_template title="Bakanlık corona virüsündeki son verileri açıkladı! " desc="Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki güncel corona virüsü vaka sayılarını açıkladı. Koca, virüs nedeniyle bugün Türkiye'de 73 kişinin daha hayatını kaybettiğini duyurdu. Böylece Türkiye'deki toplam vefat sayısı 574'e, toplam vaka sayısı da 27 bin 69'a yükseldi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/sondakika-20180305.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-bakanlik-corona-virusundeki-son-verileri-acikladi-05-04-2020-5727135/"]