Olay Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi'nde meydana geldi. Kimlik kontrolü yapan polis ekibi durdurdukları şahsın aranması olduğunu fark etti. Burada şahsı gözaltına almak isteyen polis ekibi ile saldırgan arasında arbede çıktı.

Polis ekibine zorluk çıkartan ve taşla saldıran şahıs bir polis memurunun ayağını kırarak kaçmak istedi. Ayağı kırılan polis memuru silahı ile saldırganı ayağından vurdu. Ayağından vurulan saldırgan kaçmaya çalışırken diğer polis memuru tarafından yakalandı.

POLİS MEMURU VE SALDIRGAN HASTANEYE KALDIRILDI

Üst araması yapılan saldırganın üzerinden çıkan ekmek bıçağı ise dikkat çekti. Polis ekibinin talebi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri ayağı kırılan polis memuru ve saldırganı tedavi edilmek üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hastaneye kaldırılan polis memuru ve saldırganın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.(İHA)

[old_news_related_template title="Denetime çıkan kaymakamdan endişe veren açıklama!" desc="Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Kurban Bayramı tatili ile birlikte vaka sayılarının artması üzerine Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ilçe merkezinde denetime çıktı. Kaymakam Çorumluoğlu günlük vaka sayısının 20-30'a çıkabileceği endişesini taşıdıklarını belirterek “Yarın ne yazık ki bazı alanları karantina altına almış olabiliriz” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/06/iecrop/zonguldak-iha1_16_9_1596725935.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/denetime-cikan-kaymakamdan-endise-veren-aciklama-5973889/"]

[old_news_related_template title="Polis maske sordu 'Maske zorunluluğundan haberim yoktu ceza yazamazsınız' dedi" desc="Bursa'nın İnegöl ilçesinde maske uygulaması yapan polis maskesiz olan kişileri durdurdu. Polisin maskelerinin nerede olduğunu sorması üzerine gençlerden Ömer Faruk A. (18), 'Benim maske zorunluluğundan haberim yoktu, ceza yazamazsınız ki' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/05/iecrop/bursa-dha-2_16_9_1596661603.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/polis-maske-sordu-maske-zorunlulugundan-haberim-yoktu-ceza-yazamazsiniz-dedi-5971946/"]