AKP İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, engelli bir ismi belediye başkan adayı yaptığı için CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti. Hayatını kaybeden milletvekillerini de anarak CHP eski milletvekili Kamer Genç’e rahmet diledi.

Meclis Genel Kurulu’nda Engelliler Günü nedeniyle konuşan Bayram “Burhan Kuzu hocamız maalesef aramızda değil. Markar Eseyan aramızda değil. Kamer Genç vekilimiz aramızda değil. Mihrali Aksu vekilimiz vardı, o da aramızda değil. Rahmetli olan bütün vekillerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Meclisimizin yüce çatısı altında hoş bir seda bırakabilirsek ne mutlu bize. Geriye bunlar kalıyor, sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmıyor” dedi.

Bayram şöyle konuştu: “Devlet elle, ayakla yönetilmiyor; devlet beyinle, gönülle, düşünceyle yönetiliyor. Önemli olan buralarda engelin olmaması. Ben, Avcılar Belediye Başkanımızı, engelli kardeşimizi, belediye başkan adayı gösterdiği için Sayın Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum. Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Başkanı kadın bir engellimizi, aday gösterdikleri için Ali Babacan’a da teşekkür ediyorum.”

Bayram’ın henüz bir yaşında yangın sonucu elleri
yanmıştı.


YÜREĞİNE SAĞLIK

AKP’li vekil konuşmasını bitirince CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım “Yüreğinize sağlık yüreğinize” diye tebrik etti. CHP milletvekilleri de Serkan Bayram’ı uzun uzun alkışladı. Bu alkışa diğer partilerden de büyük destek geldi. Bayram hepsine teşekkür etti.