Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin New York kentinde Türk Evi'nin açılışına katılan Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile ikili görüşme gerçekleştirdi.

Erdoğan, açılışa katılan MHP Genel Başkan Yardımcıları Faruk Aksu ile Mustafa Kalaycı ve Birleşmiş Milletler 75. Genel Kurul Başkanlığı görev süresini tamamlayan Volkan Bozkır'ı kabul etti.

BORIS JOHNSON'LA DA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 76. Genel Kurulu nedeniyle bulunduğu New York’ta ikili temasları kapsamında Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson ile görüştü.



[old_news_related_template title="Muharrem İnce'den Erdoğan'a 'geri ödemesiz kira desteği' çağrısı" desc="Öğrencilerin yaşadığı barınma sorunu konusunda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a seslenen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 'Ya o sarayların kapısını gençlere açarsın ya da gençlere geri ödemesiz kira desteği verirsin' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/20/iecrop/ince-1_16_9_1632163000.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/muharrem-inceden-erdogana-geri-odemesiz-kira-destegi-cagrisi-6660459/"]