Başkent Kahire’nin güneyinde yer alan Helvan şehrinde motosikletli bir kapkaççı, cep telefonunu çaldığı kız öğrenciyi ve arkadaşını yerlerde sürüklerken, kendisini engellemeye çalışan bir kadına da çarparak olay yerinden uzaklaştı.

Hırsızın cep telefonunu çalmaya çalıştığı öğrencinin çantasının motosiklete sıkıştığı ifade edilerek, kızın ve kızı kurtarmak isteyen arkadaşının kapkaççı tarafından sürüklendiği aktarıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Mısır polisi, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve hırsızın en kısa sürede yakalanması için dedektiflerle ortak çalışma yürütüldüğünü açıkladı.

[old_news_related_template title="Kadın kuryeye acımasız saldırı" desc="Kocaeli’nin Darıca ilçesinde sipariş götüren kadın kurye, trafik magandaları tarafından acımasızca darp edildi. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/27/iecrop/saldiri_16_9_1640630068.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kadin-kuryeye-acimasiz-saldiri-6852738/"]