Ukrayna, geçtiğimiz günlerde Johnson & Johnson firmasının Janssen isimli corona virüsü aşısının özel firma tarafından kullanımını resmi olarak onaylanmadan önce ülkeye getirilmesine onay vermiş ve 500 dozluk teslimat Ukrayna Sağlık Bakanlığının onayıyla resmi olarak gerçekleşmişti.

Ukrayna Bakanlar Kurulu’nda alınan yeni kararla, Janssen aşısı resmi olarak onaylanırken, Ukrayna’da vatandaşlara uygulanabilecek corona virüsü aşıları listesine girdi. Onayın ardından söz konusu aşıyı olanlar Ukrayna’ya giriş yapabilecek.

[old_news_related_template title="Ukrayna'da bombalı saldırı paniği: Bakanlar Kurulu'nu bastı" desc="Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bir şahıs el bombasıyla Bakanlar Kurulu binasını bastı. Kimliği henüz tespit edilemeyen şahıs polis tarafından gözaltına alındı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/04/iecrop/ukrayna-bomba-iha_16_9_1628070173.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/ukraynada-bombali-saldiri-panigi-bakanlar-kurulunu-basti-6574184/"]