ABD'nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal'da yayınlanan haberde, CNN'in ofislerini Covid-19 salgını dolayısıyla kapatma kararı aldığı duyuruldu.

Şirkette Covid-19 vakalarının artmasıyla birlikte ABD genelindeki bütün ofislerin kapatıldığını aktaran Wall Street Journal, CNN'in Başkanı Jeff Zucker'in çalışanlarına bir bilgilendirme e-maili attığı da kaydedildi.

Mektupta Zucker, ofiste olması zorunlu olmayan kişilerin uzaktan çalışmasının istendiği aksi takdirde hastalığın şirket içinde yayıldığı belirtildi. Zucker, "Şirket içinde bazı değişiklikler ve stüdyolarda değişiklikler yapacağız. Eğer işiniz için ofise gelmeniz zorunlu değilse lütfen uzaktan çalışın" dedi.


 

[old_news_related_template title="Omicron kâbusa dönüştü! Olağanüstü durum ilan edildi... Tüm işletmeler kapanıyor" desc="Avrupa'da Omicron kâbusa dönüştü. İngiltere'de günlük vaka sayısı 2 gündür 90 binin üzerinde seyrederken, Omicron mutasyonlu toplam vaka sayısı ise 24 bin 968'a ulaştı. Londra'da, Belediye Başkanı Sadiq Khan, Omicron mutasyonunun hızla yayılması ve vakaların artmaya devam etmesi üzerine başkentte olağanüstü durum ilan etti. Hollanda'da ise artan vakalar ve Omicron mutasyonu nedeniyle yarından itibaren zorunlu olmayan tüm işletmelerin ocak ayı ortasına kadar kapatılmasına karar verildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/18/iecrop/avrupa-shutter_16_9_1639849482.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/omicron-kabusa-donustu-vaka-sayilari-durdurulamiyor-6835587/"]