Küçükçekmece'de polise başvuran Ahmet Çetin'in akrabaları 24 yaşındaki gencin 4 Eylül gününden beri kayıp olduğunu, öldürülmüş olabileceğini söyleyerek müracaatta bulundu.

Kayıp müracaatı üzerine Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından soruşturma açıldı. Bu arada kayıp gencin eşyaları Küçükçekmece Hasanoğlu Deresine atılmış bir halde bulundu.

MURAT K. GÖZALTINA ALINDI

Polis olayla ilgili geniş çaplı operasyon başlatırken, Ahmet Çetin'in kaybolduğu gün son gören kişi olan arkadaşı Murat K., bir televizyon kanalına bağlanarak olayla ilgili bilgi verdi. Ancak çelişkili ifadeler veren olayı her seferinde başka şekilde anlattığı tespit edilen Murat K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gayrettepe'de bulunan Kayıp Şahıslar Büro Amirliğine getirilen Murat K., kaybolan Ahmet Çetin'le ilgili sorgulandı. Şüpheli Murat K. poliste verdiği ifadesinde arkadaşıyla birlikte içki içtiklerini, Ahmet Çetin'in bir anda yerinden kalkarak soyunduğunu ve ardından dereye atladığını iddia etti. Murat K., Ahmet Çetin'in ailesinden çekindiği için olayı kimseye anlatmadığını söylediği öğrenildi.

Yetkililer ise olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü ifade etti. DHA

[old_news_related_template title="İki Gözüm Ahmet filminin yönetmeni isyan etti" desc="Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya'nın yapım şirketine açtığı davaları kaybetmesinin ardından 27 Ağustos'ta vizyona giren 'İki Gözüm Ahmet'in izlenme oranının düşük kalmasına yönetmen Gani Rüzgar Şavata tepki gösterdi. Şavata, 'Neden sahip çıkılmıyor? Bu filmi para için yapmadım' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/09/iecrop/ikigozumahmet_16_9_1631170666.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/iki-gozum-ahmet-filminin-yonetmeni-isyan-etti/"]