[imza_template desc="Müslüm EVCİ,Halil ATAŞ,Ahmet KAYA" arry="Müslüm EVCİ,Halil ATAŞ,Ahmet KAYA"][/imza_template]

Benzine önceki gün yapılan 56 kuruşluk zammın ardından dün EPGİS’ten yapılan açıklamada, bugünden itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatının motorinde 1 lira 14 kuruş, benzinde 69 kuruş, oto gazda 70 kuruş zamlanacağı duyurulmuştu. Haberi alan vatandaş istasyonlara akın etti, kuyruklar oluştu.

KARLI HAVADA BENZİN KUYRUĞU

Kar yağışının etkili olduğu Aksaray’ın şehir merkezinde bir benzin istasyonunda kuyruk oluştuğu görüntülere yansıdı.



TRAFİĞİ KİLİTLEDİ

Bursa’nın Mudanya ilçesinde ise benzin istasyonundaki kuyruk caddeye kadar uzadı.

Yine Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir benzin istasyonundan kuyruğun caddeye kadar ulaştığı ve trafiği aksattığı görüldü.

İYİ PARTİLİ İSİM İSTASYONDAN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Toktaş da bir benzin istasyonundan fotoğraf paylaşarak, “Ne çok araba varmış memlekette, nereden nereye geldik diyordum ki pompacı çocuk uyardı; ‘Ağabey bu gece yakıta zam var ondan’ dedi, aldı beni bir gülme...” notunu düştü.



CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal ise "Yine kuyruk var… Araç bolluğundan kuyruk oluyor diyen AKP milletvekilinden sonra, umarım başka bir AKP’li de, 'akaryakıt kuyruklarının sebebi, yeterli sayıda akaryakıt istasyonu olmamasıdır' demez!" ifadelerini kullandı.



GAZİANTEP'TE UZUN KUYRUKLAR

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bir akaryakıt istasyonundan caddeye kadar uzanan uzun kuyruk görüntülere yansıdı.

Yine Şahinbey ilçesinde farklı bir benzin istasyonunda uzun kuyruklar oluştu.



İSTANBUL'DA KUYRUK GÖRÜNTÜLERİ

İstanbul'un Güngören ilçesinde akaryakıt zammı öncesi istasyondaki yoğunluk görüntülere yansıdı.

İzmir Balçova Fahrettin Altay Meydanı'nda bulunan bir akaryakıt istasyonundan kuyruk görüntüleri SÖZCÜ WhatsApp Haber Hattı'na iletildi.



[old_news_related_template title="Benzin, motorin ve LPG'ye büyük zam" desc="Dolar kurundaki artış nedeniyle bu geceden itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatı motorinde 1 lira 14 kuruş, benzinde 69 kuruş, oto gazda 70 kuruş zamlanacak." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/17/iecrop/benzin-motorin-zam-aa_16_9_1577136923_16_9_1639744735.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonomi/benzin-motorin-ve-lpgye-buyuk-zam-6833284/"]