AKP Pülümür İlçe Başkanı Çağnur Kılıçoğlu sosyal medya hesabından Pülümürlülere seslenerek çağrıda bulundu. Başkan Kılıçoğlu aşısını olan ilk 62 kişiye Erdoğan’ın kaleme aldığı ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ adlı kitabını hediye edeceklerini söyledi.

CHP’Lİ BAŞKANDAN TEPKİ

CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik ise Kılıçoğlu'na tepki göstererek AKP’nin sağlık gibi önemli bir konuda siyasi fırsatçılık yaptığını belirti.

Çelik, “AKP hükümeti zaten tüm alanlarda devletin kurumsal yapısını ötekileştirmeye devam ediyor. Sağlık ve eğitim ve din gibi toplumumuzun önem verdiği konular siyaset üstüdür. Ama ne yazık ki AKP zihniyeti bu noktada hep yaşanılan mağduriyetlerden bir fırsatçılık yaratma, siyasi rant elde etmenin derdindeler. Bu kitabın aşı ve sağlık üzerinden dağıtılması  çok şık bir olay değil bunlar ciddi alınacak konularda değil” ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Cumhurbaşkanı Erdoğan kitap yazdı" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yazdığı 'Daha Adil Bir Dünya Mümkün' isimli kitap, 6 Eylül'de piyasaya çıkıyor. İlk basımı Turkuvaz Kitap tarafından Türkçe olarak yapılan eser, 40 TL'den satışa sunulacak. Kitabı internetten sipariş verenler ise 32 liraya alabilecek." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/05/iecrop/erdogan-kitap1_16_9_1630842343.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/cumhurbaskani-erdogan-kitap-yazdi-6632259/"]