Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşadığını ve Kanada vatandaşı olduğunu belirten bir kişi Alanya ilçesinde yaşanan trafik kazalarına tepki gösterdi.

"ARABA SÜRMENİN VE YÜRÜMENİN GÜVENLİ OLMADIĞINI FARK ETTİM"

İsmini açıklamayan kişi, bir inşaat şirketinin instagram hesabında yaptığı paylaşımda şunları yazdı; “Ben bir Kanada vatandaşıyım. Ailemi 14 ay önce sonsuza kadar burada yaşamak için bu şehre getirdim. Çok tehlikeli sürücüler ve motosiklet sürücüleri nedeniyle bu şehrin hiç kimse için araba sürmenin ve yürümenin güvenli olmadığını fark ettim.

Her gün birden fazla kişinin hız yapmaktan, kırmızı ışıkta geçmekten, tek yönlü araç kullanmaktan, hız sınırı imar alanlarında birbirinin yanından geçmekten, caddelerde kaldırıma çıkmaktan öldüğünü görüyorum. Alanya'da sürücüler hız limitlerine uymazlar, trafik kırmızı ışıklarına uymazlar, trafik kurallarına uymazlar ve istedikleri kadar hız yaparlar.

Başkalarının, özellikle çocukların, annelerin güvenliğini hayvanları düşünmezler. Bu konuda birinin canını alabilirler”



 

[old_news_related_template title="Muğla'da feci kaza: Uzman çavuş yanarak hayatını kaybetti" desc="Muğla'nın Ula ilçesi Kızılyaka Mahallesi'nde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu çıkan yangında araç içerisinde kalan uzman çavuş yanarak can verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/22/iecrop/kaza-foto-iha_16_9_1637564770.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/muglada-feci-kaza-uzman-cavus-yanarak-hayatini-kaybetti-6782870/"]