Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katıldığı televizyon programında ‘projeden bahsetmedi’ eleştirileri yapılması ve sosyal medyada hedef gösterilmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi, aynı televizyon programında bahsedilen projelerin videosunu paylaştı.

Canlı yayında 70 projeden bahsettiği belirtilen Mansur Yavaş’ın tüm projeleri 2 dakika 16 saniyelik videoya sığdırıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Devamı 29 Ağustos'ta düzenleyeceğimiz 2021 yılına ait 100'ü aşkın projenin temel atma, açılış ve tanıtım töreninde sizlerle” denildi.

[old_news_related_template title="Mansur Yavaş: Belediyenin mallarından elinizi çekin artık" desc="Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Melih Gökçek döneminde, belediyenin mallarını eşi Nevin Gökçek'in 'onursal başkan' olduğu SOS Vakfı'na düşük meblağlar ile kiraladığı iddiasıyla ilgili konuştu. 'Kocası karısına orayı kiraya vermiş' diyen Yavaş, belediye ekiplerinin depoyu kaymakamlık görevlileriyle tahliyeye gittiğini, bu sırada kaymakamdan 'Tahliyeyi erteleyin' ricası geldiğini, daha sonra mahkeme kararıyla bu tahliye için yürütmeyi durdurma kararı alındığını anlattı. Yavaş, 'Belediyenin mallarından elinizi çekin artık' dedi. Yavaş, Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/24/iecrop/yavas-dha_16_9_1629834330.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mansur-yavas-belediyenin-mallarindan-elinizi-cekin-artik-6611749/"]