Esenyurt'ta bir araç içerisinde bulunan üç erkek, site önünde duran N.G. ve M.B. isimli kadınlara cinsel taciz içerikli kelimeler kullanarak sarkıntılık yaptı.

Kadınların tepki göstermesi üzerine araçtan inen üç erkek kadınları darp ederek olay yerinden kaçtı. Bildirmesi üzerine olay yerine giden polis, eşkallerini aldığı şahısları kısa sürede yakaladı.

BİR KİŞİ TUTUKLANDI

M.D., F.Ç. ve M.G. isimli şüphelilerden, M.D. ve F.Ç. hakkında sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulanırak serbest bırakılırken, M.G. isimli şahıs ise tutulanarak cezaevine konuldu. (İHA)

 

[old_news_related_template title="İki kadına dehşeti yaşattılar! Önce taciz, sonra tekme tokat dayak" desc="İstanbul Esenyurt’ta hastanedeki arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra evlerine dönen genç kızlar, magandalar tarafından feci şekilde darp edilip hastanelik edilmişti. Olaya karıştığı öğrenilen 4 kişiden 2’si yakalanıp adliye edildi. Yakalanan Mustafa D. ile Fırat Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer iki şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/07/iecrop/kizlar-foto-iha_16_9_1630994845.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/iki-kadina-dehseti-yasattilar-once-taciz-sonra-tekme-tokat-dayak-6634957/"]