İstanbul’da 35 yaşındaki Özbekistanlı U.K., oturduğu sitenin asansöründe cinsel saldırıya uğradı. Güvenlik kamerasının kaydettiği tecavüz girişiminin zanlısı polis ekiplerince yakalandı. Yakalanan 16 yaşındaki şüphelinin daha önce de benzer bir suçtan yakalandığı öğrenildi.



KAMERAYI KAPATMAYA ÇALIŞTI

Olay, Esenyurt sınırlarındaki Pınar Mahallesi’ndeki bir sitede yaşandı. 35 yaşındaki Özbekistanlı U.K., sabaha saat 04.30 sıralarında arkadaşının doğum günü partisinden döndü. Dairesine çıkmak için site asansörüne bindi. Asansör tam kapanırken bir erkek içeriye girdi. U.K’nın arkasında bir süre bekledi ve kamerayı ters yöne çevirmeye çalıştı. Daha sonra cinsel saldırıda bulunan şüpheli, yere yıktığı U.K’nın bağırarak direnmesi üzerine kaçtı.



İKİNCİ SALDIRISI

Yaşadığı şok karşısında neye uğraştığını şaşıran kadın, durumu polise bildirdi. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelinin A.A. (16) olduğunu belirledi. Filistin uyruklu olan şüphelinin daha öncede yaşı küçük bir kıza tacizde bulunduğu öne sürüldü.

Saldırganın da yaşının küçük olduğu için işlemlerinin tutuksuz yapıldığı öğrenildi. Polis ekipleri ikinci kez cinsel saldırı suçuna karışan şüpheliyi yakaladı. Emniyete götürülen şüphelinin sitenin bahçe duvarından atlayarak içeri girdiği öğrenildi.

"ELİYLE AĞZIMI TUTTU, YARDIM İSTEYEMEDİM"

Şüpheli emniyete götürüldü, mağdur kadının da ifadesine başvuruldu. U.K., ifadesinde, şunları söyledi:

Arkadaşımın doğum gününden döndüm. Asansörden içeriye girdiğimde, son anda bir erkek içeriye girdi. Telefonla oyalanıyordum. Bana saldırdı. Eliyle ağzımı tutarak “Sus sakin ol” dedi.  Ben yardım istemek için bağırmaya çalışsam da ağzımı tuttuğu için bağıramadım. Saldırgan beni yere düşürdü. Göğsüme dokunarak, çorabımı çıkarmaya çalıştı. Tekmelerle savurarak kurtulmaya çalıştım. Ancak kalkmadı. Aramızda itiş kakış yaşandı. Asansör kapısı açılınca kalkarak kaçtı.

TUTUKLANDI

U.K.'ye cinsel saldırıda bulunan 16 yaşındaki şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Esenyurt Çocuk Büro Amirliğindeki işlemlerin ardından adliyeye gönderilen A.A. tutuklandı.

[old_news_related_template title="Seks tarikatı ve cinsel istismar davası sürüyor: 'Gizli bir adada defalarca tecavüze uğradım'" desc="ABD'li iş insanı Jeffrey Epstein'ın kız arkadaşı Ghislaine Maxwell'in insan ticareti, fuhuş ve cinsel istismar suçlarından yargılanmasına devam ediliyor. Epstein ve Maxvell'in kurbanlarından biri olan Sarah Ransome dün mahkemede ifade verdi. Ransome, gizli bir adaya kapatıldığını ve burada defalarca tecavüze uğradığını iddia etti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/12/iecrop/ozshtvkmj5kl7lhc7m44ohrlqi_16_9_1639292411.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/seks-tarikati-ve-cinsel-istismar-davasi-suruyor-gizli-bir-adada-defalarca-tecavuze-ugradim-6822349/"]

[old_news_related_template title="Katarlı medya patronuna tecavüz suçlaması" desc="Katarlı medya patronu Saleh Al-Mesallam, İngiltere'de bir kadına defalarca tecavüz ettikten sonra öldürmekle suçlanıyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/07/iecrop/shutterstock_1386523838_16_9_1638882134.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/katarli-medya-patronuna-tecavuz-suclamasi-6813179/"]