Akçakale’nin merkez mahallesi olan Şahinler Mahallesi’nin muhtarı Mehmet Şahin, yolu yapmayan belediyeyi Şanlıurfa Valiliği’ne şikâyet etti. Muhtar Mehmet Şahin, dilekçesinde, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın yağmur yapmayacağı için yolu yapmaya gerek olmadığını söylediğini belirtti.

Mahalle muhtarı Şahin katıldığı bir televizyon programında da şu ifadelere yer verdi:
- AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’dan bugüne kadar hiçbir hizmet görmedik. Ne zamanki talepte bulunmak için yanına gitsek bize ‘Mazotumuz yok. belediye borçlu, şu an çalışamıyoruz, elimizde malzeme yok’ gibi alaylı sözleri söylüyor.

- Belediye Başkanın yanına ‘Başkanım malum kış geldi çamurlu yollardan dolayı öğrencilerimiz okula gidemiyor. Bir an önce bu çamurlu, topraklı yolları yapmamız gerekiyor’ dedim. Benim bu sözlerim üzerine Belediye Başkanı Yalçınkaya ‘5 yıl yağmur yağmayacak Bu yüzden hizmet gerekmiyor’ diye cevap verdi.

[old_news_related_template title="AKP’li muhtar isyan etti: Bu memleket elden gidiyor" desc="Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinin Hamidiye Mahallesi Muhtarı İbrahim Demirkol, mahallesindeki bir yol çökme sorununu 7 aydır çözemeyince, sosyal medya üzerinden partililerine seslendi. Demirkol, “Bu memleket elden gidiyor” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/01/iecrop/akp1li-muhtar-foto-sozcu_16_9_1633073750.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/akpli-muhtar-isyan-etti-bu-memleket-elden-gidiyor-6680819/"]