Bodrum'da 6 Aralık günü saat 20.00 sıralarında işten çıkan bir kişi Otogar'dan Yalıkavak yönüne giden minibüse bindi.

Şoför, bu kişiye elbiselerinin kirli olduğunu ve koltuğa oturamayacağını söyleyince tartışma çıktı.

O anlar minibüste bulunan bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Görüntülerde minibüs şoförünün görüntüyü çeken yolcuya da çıkıştığı, "Görüntüyü silmezsen ben de gitmem" dediği görüldü.

Şoförün koltuğa oturmasına izin vermediği yolcunun Yalıkavak'ta indiği ifade edildi.

İDARİ İŞLEM BAŞLATILACAK

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklama ise şöyle:

* Kentimizde faaliyet gösteren Özel Toplu Taşıma Aracında sürücü tarafından bir emekçimize gösterilen tepkiyi üzülerek takip ettik.

* Söz konusu araç ve sürücü Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde bulunmamakla beraber denetim yetkimiz dahilinde sürücünün Şoför Kartı iptal edilmiş ve hakkında İdari işlem başlatılmıştır. Emeğe, emekçiye ve alın terine saygı önceliğimizdir.

[old_news_related_template title="Dolmuşta işçiye tepki çeken yanıt: 'Bu pantolonla koltuğa oturamazsın'" desc="Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün akşam saatlerinde işinden dönen bir kişi ile bindiği dolmuşun şoförü ve yolcular arasında tartışma çıktı. “Üstün pis seni bu şekilde oturtamam” diyen şoföre, bir yolcunun tepkisi sert oldu. Olayın görüntülerini çeken yolcu SÖZCÜ’ye konuştu; 'İnsan olduğumuzu unutmayalım, bu görüntülerden ben utandım' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/07/iecrop/bodrum-1_16_9_1638904934.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/dolmusta-isciye-tepki-ceken-yanit-bu-pantolonla-koltuga-oturamazsin-6814027/"]