Eşi ve 3 çocuğuyla birlikte İrlanda’da yaşayan kuaför Kemal Güneş, bir dizi estetik ameliyat olmak için ekim ayında İstanbul’a geldi. Güneş, saç ekimi, burun estetiği ve yağ aldırma işlemi için Şişli’de bir tıp merkeziyle anlaştı. İddiaya göre ilk işlem olarak saç ektiren Kemal Güneş, diğer estetik ameliyatlardan vazgeçti.

YAĞ ALDIRIRKEN KALBİ DURDU

Ancak iddiaya göre Güneş, saç ekimi sonrasında tıp merkezi çalışanlarınca ikna edilince yağ aldırma ameliyatı olmaya karar verdi. Geçtiğimiz cumartesi ameliyata giren Kemal Güneş, bir anda fenalaştı. Kalbi duran Güneş’e doktorlar müdahale etti. Kalbi yeniden çalışan Güneş, daha sonra ambulansla bir hastaneye sevk edildi. Bir kez daha kalbi duran Kemal Güneş kurtarılamadı.



ANESTEZİ UZMANI ‘HABERİM YOK’

Durum polise bildirilince Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Soruşturmayı yürüten savcılık tarafından ameliyata katılan doktorların da aralarında bulunduğu 14 kişinin ifadesine başvurulması istendi.

Doktorlar S.Ç., A.M.U. ve aneztezi uzmanı D.B’nin de arasında bulunduğu 14 kişinin şüpheli ve tanık olarak ifadesi alındı. İddiaya göre anestezi uzmanı D.B.’nin adının ameliyat listesinde olmasına karşın durumdan haberi olmadığı, olay günü de tıp merkezine gitmediği öne sürüldü.

Kemal Güneş’in cenazesinin Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildiği belirtildi. Güneş’in kesin ölüm sebebinin Adli Tıp Kurumu raporu sonrasında netleşeceği belirtildi.

[old_news_related_template title="Saç ektirirken can vermişti! Avukattan şoke eden iddia..." desc="İtalya'dan İstanbul'a gelen ve saç ektiren 28 yaşındaki İbrahim Gül, fenalaşarak hayatını kaybetmişti. Sanıklar ilk kez hakim karşısına çıktı. İbrahim Gül'ün avukatı, 'Kan tahlili yapıldığı herhangi bir şey çıkmadığı söyleniyor ancak kayıt olmadığı için biz bunları göremiyoruz. Tabiri caizse bu işlemin kaçak yapıldığı ortaya çıkıyor. Çünkü hastanenin saç ekimi yaptığı yer ile işlemin yapıldığı yer farklı' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/18/iecrop/sac-ekimi-olum-ibrahim-gul_16_9_1631448155-880x495-1_16_9_1634815878-880x495-1_16_9_1637227826.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/sac-ektirirken-can-vermisti-avukattan-soke-eden-iddia-6775961/"]