Avcıkoru Mahallesi Alkan Sokak'taki elektrik malzemeleri üreten fabrikada saat 13.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İki katlı fabrikanın deposundan yükselen alevlere müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi.



Yangına, Ömerli, Şile, Sancaktepe, Ümraniye, Kartal, Sultanbeyli, Kadıköy'den 17 araç ve 62 personelle müdahale etti.



Söndürme çalışmalarına bir helikopter de destek verildi. Dumandan etkilenen fabrika çalışanlarına olay yerindeki sağlık ekiplerince müdahale edildi. Yangın nedeniyle oluşan yükselen duman, çevre ilçelerden de görüldü. Yangın saat 15.30 sıralarında kontrol altına alındı.



FABRİKA YÖNETİCİLERİ GAZETECİLERE SALDIRDI

Elektrik malzemeleri üreten fabrikada çıkan yangını haber alan gazeteciler olay yerine geçti. Bir gazeteci, fabrikanın yöneticilerinden birisi tarafından silahla tehdit edilip, dışarıya çıkarıldı. Daha sonra olay yerine gelen diğer gazeteciler de fabrika çalışanları tarafından saldırıya uğradı. Küfür ve tehditler savuran kişileri jandarma ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Yaşananlar kameralara yansıdı.
(DHA)

[old_news_related_template title="Depoda patlama ve ardından çıkan yangında 4 kişi yaralandı" desc="İzmir'in Karabağlar ilçesinde, bir depoda uçucu madde kullanımı sırada meydana geldiği öne sürülen patlamada el ve kollarında yanıklar oluşan 4 kişi hastaneye kaldırıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/20/iecrop/ambulans-dha-1_16_9_1632169132.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/depoda-patlama-ve-ardindan-cikan-yanginda-4-kisi-yaralandi-6660678/"]