İstanbul'da gecenin ilerleyen saatlerinde başlayan sağanak yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ndeki vatandaşlar, yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalanırken, bazı kişiler da tedbirli davranarak yağmurdan şemsiyeleriyle korundu. Yağmura yollarda yakalanan kişiler ise ıslanmamak için tente ve saçak altlarına sığındı.

Öte yandan, Üsküdar'da sağanak sonrası yollarda su birikintileri oluştu. Bazı araç sürücüleri, yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Yağmur, yer yer etkisini sürdürmeye devam ediyor.

[old_news_related_template title="Meteoroloji'den İstanbul ve çok sayıda il için art arda rüzgar ve kuvvetli yağış uyarısı: Metrekareye 100 kilo bekleniyor" desc="Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), aralarında İstanbul'un da olduğu çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yağışın yanı sıra kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı vatandaşları uyaran Meteoroloji, bazı illerde beklenen yağışın metrekareye 100 kilogram şeklinde olacağını aktardı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/02/iecrop/iha-yagis-1_16_9_1630602512.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/meteorolojiden-istanbul-ve-cok-sayida-il-icin-art-arda-ruzgar-ve-kuvvetli-yagis-uyarisi-metrekareye-100-kilo-bekleniyor-6627578/"]