Erzurum'un Tekman ilçesi yol güzargahından video paylaşan İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, AKP'lilere seslendi, "Görmüş olduğunuz gibi 15 köyün kullandığı anayol stabilize. AKP'li yöneticilere daha önce de söylemiştim; Tekman'a, Şuşar tarafına gidin de görün, yol yapmış mısınız, yapmamış mısınız? Onlar gelmedi. Biz geldik. İşte övündükleri yolların hali" dedi.

"MİLYONLARCA LİRA HARCANDI AMA..."

İYİ Partili Kırkpınar, SÖZCÜ'ye şunları anlattı:

* Her fırsatta 'yol yaptık' diye övünen AKP'lilere bir gerçeği hatırlattık. Milyonlarca lira harcanan yolların hali işte ortada. 'Herkes görsün' diye de görüntüleri paylaştım.

* Asfalt bile yok. Şimdilik kar yok, yağmur yok. Varın kışın gelmesiyle bu yolların halini düşünün.

* İşte AKP'nin 'yol yol' diye övündüğü yatırımlarına en güzel örnek; Tekman'ın Şuşar yol güzargahı. İYİ Parti olarak, biz yolun takipçisi olacağız.

* Her fırsatta burayı gündeme getirerek vatandaşımızın hakkını sonuna kadar savunacağız.

[old_news_related_template title="AKP'li Turan: Mesele köprü, yol, okul yapmak değil" desc="AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale merkeze bağlı Denizgöründü köyünde cemevi yöneticileri ve muhtarlarla bir araya geldi. Turan, burada yaptığı konuşmada 'Mesele köprü, yol, okul yapmak değil. Mesele kalpten kalbe yol yapmak, gönülden gönüle köprü yapmak. En güzeli, en doğrusu bu' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/22/iecrop/dha-ako-1_16_9_1637592343.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/akpli-turan-mesele-kopru-yol-okul-yapmak-degil-6783883/"]