Kaza, saat 22.00 sıralarında İzmit Akpınar Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi. Engin K. yönetimindeki 41 J 0174 plakalı halk otobüsü, yokuş aşağı indiği sırada sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarında bulunan beton elektrik direğine çarptı.

"BEN KİRACI ADAMIM, ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM"

İçerisinde yolcu bulunmayan halk otobüsünün sürücüsü araçta sıkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri geldi.



İtfaiye ekiplerince araçtan çıkarılan sürücü ambulansa alındı. Ambulanstaki sedyeye yatırılan Engin K., "Benim çalışmam lazım. Ben bu ayağıma baktıracağım sadece, ayağımda herhangi bir şey yoksa ben kiracı adamım, çalışmak zorundayım" diyerek ambulanstan inmek istedi.

Sağlık ekipleri tarafından güçlükle ikna edilen Engin K., Seka Devlet Hastanesine götürülerek tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. DHA

[old_news_related_template title="Akşener'in vatandaşla diyaloğu sosyal medyaya damga vurdu" desc="İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerini Iğdır'a bağlı Tuzluca ilçesinde sürdürdü. Akşener'e geçinememekten dert yanan bir esnaf, Akşener'in, “Bu akşam mesela ne pişirmiştir eşin” sorusuna, “Ne söyleyeyim? Kırmızı et mi diyorsun? Tövbe! Bir esnaf olarak bana değil, bir vatandaşa sor. Kaç ay, kaç sene acaba eti görebiliyoruz? Hadi bir bayramdan bayrama” dedi. Görüntüleri sosyal medyadan paylaşan Akşener, 'Milletimizin ocağında gözü, cebinde eli olanlardan hesabı birlikte soracağız.' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/15/iecrop/esnaf_16_9_1631734445.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/aksenerin-vatandasla-diyalogu-sosyal-medyaya-damga-vurdu-6651545/"]