CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından #MemurunHakkı3600 etiketiyle yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ı hedef aldı.

"ERDOĞAN, SEN YAPMAZSAN BİZ YAPACAĞIZ"

Kılıçdaroğlu paylaşımında, "Milyonlarca öğretmen, sağlık çalışanı, polis, din görevlisi ve infaz koruma memuru kardeşimiz tam 39 aydır Saray'ın verdiği sözü tutmasını bekliyor. Aylardır yüksek sesle söylüyoruz, sonuna kadar da peşini bırakmayacağız! Erdoğan, sen yapmazsan biz yapacağız" ifadelerini kullandı.



"SEN YAPTIN BUNLARI ERDOĞAN, HEM DE BİLE BİLE"

Dolar, akşam saatlerinde 8.93 seviyesini görerek rekor tazeledi. Doların artışı sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından açıklama yaparak Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a şu eleştirilerde bulundu:

* Doların ateşi dinmiyor. Sen yaptın bunları Erdoğan, hem de bile bile! Perişan ettiğin bu milletin yüzüne nasıl bakıyorsun?

* Ayrıca bir bürokrat göz göre göre bu saçmalıkları nasıl uyguladı, aklım almıyor benim. Çocuklar aç giriyor yatağa bu ülkede, zerre vicdanınız kalmadı sizin!



[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Seninle birlikte, yıllardır oluşturduğun algıları da tarihe gömeceğiz" desc="CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Amerikan televizyonuna yaptığı açıklamada 'Amerika bir Türkiye değil, çok güçlü bir ülke” dediğini belirterek, 'Bu onurlu ülkeyi daha fazla aşağılamadan, getir sandığı Erdoğan!” ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/28/iecrop/kilicdaroglu-88_16_9_1632860851.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kilicdaroglundan-erdogana-seninle-birlikte-yillardir-olusturdugun-algilari-da-tarihe-gomecegiz-6676069/"]