Netflix, izlenme rekorları kıran 'La Casa de Papel'in son bölümlerinin resmi fragmanını paylaştı.

Paylaşımı etiketleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a göndermede bulundu.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında, "Evet doğru ama seçimden kaçıyor maalesef…" ifadelerini kullandı.



BAKAN SOYLU CEVAP VERDİ

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına cevapsa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi. Soylu, "Merak etme KK, daha önce 10 defa olduğu gibi 2023’te de, boyunun ölçüsünü aldığında, evinde bol bol dizi izlersin" dedi.



CHP'DEN SOYLU'YA TEPKİ

Bunun üzerine CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Soylu'nun gönderisini alıntılayarak, "Bilmediğin diziye karışma! Senin dizin #NarcosSoylu" dedi.



CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de, yine Soylu'nun paylaşımını alıntılayarak, "Şuursuz Suçişleri Bakanı. Sen farkı açıyoruz kazanıyoruz dediğin İstanbul seçimlerinde pazar akşamı Binali Bey'in arabasının kapısını açıp evine yolladın. Bu gidişle Erdoğan’ın kapısını açıp yollamak da sana nasip olacak" ifadelerine yer verdi.

 

[old_news_related_template title="La Casa De Papel'in Lizbon'u Itziar Ituno Martinez: Annemin favori dizisi Fatmagül'ün Suçu Ne?" desc="'La Casa De Papel' dizisinde 'Lizbon' karakterine hayat veren İspanyol oyuncu Itziar Ituno Martinez, İstanbul'a geldi. Başrollerini Pelin Batu, Deniz Tansel Öngel gibi Türk oyuncularla paylaştığı 'Grev' filminin galası için Türkiye'de bulunan Martinez, 'Annem birçok Türk dizisini izliyor. Mesela favori disizi Fatmagül'ün Suçu Ne?' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/28/iecrop/martinez.instagram_16_9_1635402235.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/la-casa-de-papelin-lizbonu-itziar-ituno-martinez-annemin-favori-dizisi-fatmagulun-sucu-ne/"]