Yavaş'ın paylaşımının tamamı ise şöyle:

"Anadolu’nun kalbinden bir güneş gibi doğan Ankaralı hemşehrilerimin ve kurtuluş mücadelemizin faziletini üstlenen aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümünde, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde; her şeyden önce inancın, idrak ve istikrarın eseri ve milli varlığımızın tescili olan Cumhuriyet’e sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Büyükşehir Belediyesi olarak insana dokunan, üretimi artıran, şeffaf belediyecilik anlayışıyla her alanda daha müreffeh bir başkent olma hedefimizden sapmadan, dünya başkentleriyle yarışır örnek bir başkent olma arzusu içinde birlik ve beraberlik ruhumuzu korumayı sürdüreceğiz.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sosyal dayanışmayı, kimseyi ayırt etmeden sunduğumuz hizmetleri ve sosyal adaleti tüm Başkentlilere yayma gayretini ön planda tutan yönetim anlayışımızla kentimizi birlikte yönetme iradesinden asla vazgeçmeyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

[old_news_related_template title="Mansur Yavaş'tan ihtiyaç sahiplerini sevindirecek bir haber daha" desc="Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardım alan aileler için ‘Kara Kış Destek Paketi’ni hazırladı. Kömür kullanmayan ihtiyaç sahibi ailelere doğalgaz desteğinde bulunacakları müjdesini veren ABB Başkanı Mansur Yavaş, “600 milyon TL’lik 'Kara Kış Destek Paketi'mizi başlatıyor, Ankara ayazında dayanışmayla ısınıyoruz' dedi. CHP Genel Kemal Kılıçdaroğlu, peş peşe gelen akaryakıt zamlarının ardından, 'Akaryakıta yine zam geldi. Kara Kış Fonu hemen kurulmalı, hemen!' çağrısında bulunmuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/27/iecrop/basliksiz-3_16_9_1558118294_16_9_1635349204.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mansur-yavastan-ihtiyac-sahiplerini-sevindirecek-bir-haber-daha-6733188/"]