Ağabeyi Halil İbrahim Çiftçi’yi imar müdürü olarak görevlendiren Çayeli Belediye Başkanı MHP'li İsmail Hakkı Çiftçi, bu kez de vekaleten belediye başkan yardımcılığına getirdi.

Halil İbrahim Çiftçi


Üç başkan yardımcısı bulunan Çayeli Belediyesi’nde Tahir Aksoy ‘Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden, Genç Sami Çomoğlu ‘İtfaiye Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nden, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi'nin ağabeyi Halil İbrahim Çiftçi ise ‘Fen İşleri Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden sorumlu. (İHA)



MECLİS ÜYELERİ ÇALIŞMASINI İSTEMİŞ

Ağabeyini imar müdürü yapmasından dolayı meydana gelen tepkilere cevap veren Çiftçi, belediyeye kurumsal bir kimlik kazandıracak tecrübeli insanlara ihtiyaç olduğunu, ağabeyinin tecrübelerinden ücretsiz yararlandıklarını belirterek, şunları söyledi:

- AK Partili belediye meclis üyelerinin de bu konuda "Ağabeyin belediyeye yetkisi olmadan gelip dosyalara, şuna buna dokunacağına gelsin burada çalışsın. Burada resmi olarak çalışsın" talepleri olunca bizde işin açıkçası böyle bir tecrübesi olan kurumsal kimliği birinci derece memur olan kendi yakınımızı bir yakın olarak değil teknik konuda uzman biri olarak Çayeli Belediyesi’nin imar servisinde müdür olarak görevlendirdik.



İTFAİYE ÖNCÜ ARACINI DA MAKAM ARACI YAPMIŞTI

Belediye Başkanı Çiftçi, Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı tarafından hibe yoluyla alınan 750 bin lira değerindeki itfaiye öncü aracını kameralar karşısında tanıtıp, daha sonra da makam aracı yapmıştı.