Muğla'nın Yatağan ilçesine 21 kilometre mesafedeki Cazkırlar Köyü’nde yaşayan ve annesi Fatma Arık ile geçen 8 Eylül'de öğle saatlerinde kızı Merve'yi okul üniforması almak için ilçe merkezine gitti.

İnönü Bulvarı'nda U.Ç. yönetimindeki 48 AD 303 plakalı kamyon, yolun karşısına geçmeye çalışan Merve Arık'a çarptı. Bencik Ortaokulu 5'inci sınıf öğrencisi olan Arık'a ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı, ihbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

4 GÜN YAŞAMA TUTUNABİLDİ

Ambulansla Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Merve Arık, durumu ağır olduğu gerekçesiyle İzmir'deki Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaşam mücadelesi veren Merve'nin dün öğle saatlerinde beyin ölümünün gerçekleştiği haberi aileye verildi.

ACILAR AİLENİN PEŞİNİ BIRAKMADI

Bu sabah kalbi duran Merve, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Acı haberi alan anne Fatma Arık ve baba Yusuf Arık, gözyaşlarına boğuldu. Baba Arık'ın (60), 8 yıl önce de ilk eşinden olan oğlu Ömür Arık'ı (26) trafik kazasında kaybettiği, ilk eşi Necla Arık'ın da 30 yıl önce su kuyusuna düşüp boğulduğu ortaya çıktı.

[old_news_related_template title="Okul üniforması almak için çıktı, kamyonun altında kaldı" desc="Muğla'nın Yatağan ilçesinde yolun karşısına geçmek istediği sırada kamyonun altında kalan 5'inci sınıf öğrencisi Merve Arık (10), ağır yaralandı. Küçük kızın okul üniforması almak için annesi ile alışverişe çıktığı öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/08/iecrop/minik-dha1_18699394_16_9_1631123319.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/okul-uniformasi-almak-icin-cikti-kamyonun-altinda-kaldi-6638537/"]