Şehit Piyade Uzman Çavuş Doğanay Çelik'in cenazesi, Hakkari'de düzenlenen törenin ardından memleketi Yozgat'ın Yerköy ilçesine getirildi. Şehit Çelik için ilçe merkezindeki Molla Hüsrev Camii'nde tören düzenlendi.

Törene, şehidin babası Şahin Çelik, annesi Dilber Kılavuz ve diğer yakınları ile Yozgat Valisi Ziya Polat, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğgeneral Abdulkadir Fehmi Bilgin, Kayseri 2'nci Hava Bakım Fabrika Müdürü Tuğgeneral Haldun Taşan, AKP Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef ve Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ile çok sayıda vatandaş katıldı.



"OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM"

Törende şehidin annesi Dilber Kılavuz, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunu öperek, "Boş yere uğraşmayın bölemezsiniz bu ülkeyi. Benim çocuğum şehit. Ağlamayacağım, dimdik duracağım. O şerefsizlere fırsat vermeyeceğim. Oğlumun komutanı benimle konuştu, 7 arkadaşını kurtarmış. Oğlumla gurur duyuyorum" dedi.

Piyade Uzman Çavuş Doğanay Çelik'in cenazesi, ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Hacıosmanlı köyüne götürülerek gözyaşları arasında toprağa verildi. DHA

[old_news_related_template title="MHP Genel Başkanı Bahçeli'den çok sert açıklamalar" desc="Sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Terörle mücadelede insanüstü mücadeleler sergileyen bakanlarımıza dil uzatan sefiller meydanın boş olduğunu sanmasınlar' ifadesini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/10/iecrop/bahceli-sozcu-487_16_9_1639148496.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mhp-genel-baskani-bahceliden-cok-sert-aciklamalar-6819720/"]