Kastamonu’daki sel felaketinde hayatını kaybeden 4 yaşındaki Emre Bulut için düzenlenen cenaze törenine ailenin yanı sıra, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Ankara Valisi Vasip Şahin, Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar katıldı.



Bulut’un naaşı kılınan kılınan cenaze namazının ardından mezarlığa defnedildi.

ANNESİ O ANLARI ANLATTI

Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden 4 yaşındaki Emre’nin annesi Ümmü Gülsüm Bulut, çocuğunun elinden kayıp gittiği o anları İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’ye anlattı.

“Onun elimden nerede kaydığını biliyorum. Buzdolabı bana arkadan çarptığı anda su onu diğer yatak odasına sürüklemiş”
Anne Ümmü Gülsüm Bulut, oğlunu kaybettiği dehşet anlarını anlatırken şu ifadeleri kullandı:
“Komşular bizi yukarıya çektiler balkondan. Bir daha dalmaya çalıştım ama çok balçık çok çamur olduğu için dalamadım. Çünkü onun elimden nerede kaydığını biliyorum. Buzdolabı bana arkadan çarptı. Demek su onu yatak odasına sürüklemiş. Çünkü odalar dip dibe. O hışımla oraya girmiş. Birkaç defa daldım ama çamur çok sert ve yoğun olduğu için ulaşamadım. Ben uğraştım ama Allah bu kadarına müsaade etti. Çok şükür ki diğer çocuklarımızı kurtardık.” (İHA)

[old_news_related_template title="Sel bölgesinden acı haberler geliyor... Ölü sayısı artıyor" desc="AFAD; Kastamonu, Sinop ve Bartın'da meydana gelen sel felaketi sonrası ölü sayısının 59'a yükseldiğini açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/15/iecrop/resimid_185399371_18539937_16_9_1629011026.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/sel-bolgesinden-bir-aci-haber-daha-olu-sayisi-artiyor-6594255/"]