Geçtiğimiz salı günü açılışı yapılan ve yarın son bulacak Atatürk Havalimanı'ndaki teknoloji fuarı Teknofest'e gitmek isteyenler, hafta sonunda havanın da güneşli olmasını fırsat bilerek, fuara gitmek için yollara düştü. Vatandaşlar, Şirinevler otobüs durağında büyük kalabalık oluşturdu. Fuar meraklılarının oluşturduğu kalabalık, yola taştı. Kalabalık sebebiyle yan yoldan ulaşım tek şeride kadar düştü.



TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Öğlen saatlerinde yüzlerce kişiye ulaşan kalabalıktakiler yanaşan otobüslere binmek için adeta bir birimi ezdi. Kentin en önemli ulaşım kavşaklarından Şirinevler'deki trafiğe Teknofest'e gideceklerin oluşturduğu yoğunluk da eklenince Topkapı istikametinde trafik yer yer durma noktasına geldi.

Fuardan haberi olmayanların meraklı gözlerle seyrettiği kalabalığı bir çok vatandaşın üst geçide çıkarak görüntülemesi de dikkat çekti.

Ayrıca Atatürk Havalimanı'da festival alanı girişinde de yoğunluk gözlendi.

[old_news_related_template title="TEKNOFEST kapılarını açtı" desc="Türkiye Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapılarını açtı. Binlerce kişi festivali gezmek için Atatürk Havalimanı'na akın etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/21/iecrop/resim2_18772117_16_9_1632217889.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/teknoloji/teknofest-kapilarini-acti-6661499/"]