CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, sosyal medya hesabından birden çok görevde bulunan AKP'li bürokratları ifşa etmeye devam etti.

Kaynak olarak Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) ile Ticaret Sicil Gazetesi’ni gösteren Yavuzyılmaz, TMSF Başkan Yardımcısı Nevzat Avunç'un 82 şirkette görev yaptığını ileri sürdü.

46 ŞİRKETTE YÖNETİM KURULU BAŞKANI, 34'ÜNDE YÖNETİM KURULU ÜYESİ, 2'SİNDE DE BAŞKAN

Milletvekili Yavuzyılmaz'ın paylaşımında, "TMSF usul ve esaslar tebliğine göre; bu bürokrat tek şirketten ücret alıyor (!) Bir insan fizyolojik olarak aynı anda 82 şirkette görev yapabilir mi? Bu AK Partili bürokratın aynı anda 82 şirketin yönetim kurulunda ne işi var" ifadelerini kullandı.

Yavuzyılmaz, Başkan Yardımcısı Nevzat Avunç'un 46 şirkette yönetim kurulu başkanı, 34 şirkette yönetim kurulu üyesi, 2 şirkette de müdürler kurulu başkanı olduğunu açıkladı.

[old_news_related_template title="Türkiye yangınlarla boğuşurken AKP'li isimden tepki çeken paylaşım" desc="AKP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Eser, sosyal medya hesabından tepki çekecek bir paylaşımda bulundu. Tepkilerin ardından paylaşımı silen Eser, hesabını da kapattı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/07/iecrop/basliksiz-1-kopya-1_16_9_1628309961.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/turkiye-yanginlarla-bogusurken-akpli-isimden-tepki-ceken-paylasim-6579731/"]