Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ile 6’ncı Kolordu Bahar Kalkanı Harekât Bölgesi Sektör Komutanlığı'ndaki toplantının ardından Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçti.

Hastaneye gelişinde Vali Rahmi Doğan, Başhekim Yunus Doğramacı ve hastane yetkilileri tarafından karşılanan Bakan Akar, İdlib’deki saldırıda yaralanan askerleri ziyaret etti.

Sağlık durumlarına ilişkin yetkililerden bilgi alan Bakan Akar, askerlerle ve yakınlarıyla da görüştü.

Askerlerin aileleri gösterdikleri ilgiden dolayı Bakan Akar ve komutanlara teşekkür ederek “Gerekirse biz de vatan için görev yapmaya hazırız. Bizi de gönderin” dedi.

[old_news_related_template title="Hulusi Akar: Hudut namustur, çok açık ve net" desc="Suriye hududunun sıfır noktasında açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Hudut namustur. Çok açık ve net. Bu konuda Mehmetçik büyük emek harcıyor. Bunu çok yakından görüyoruz. Yapılan bu mücadele son derece saygıdeğer ve anlamlıdır. Herkesten beklentimiz bu mücadeleye saygı göstermeleridir' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/11/iecrop/akar-dha-1_16_9_1616682389_16_9_1631370789.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/bakan-akar-sehitlerimizin-kanlari-yerde-kalmadi-kalmayacak-6643819/"]