Olay, 20 Ekim'de Reşadiye ilçesine bağlı Bozçalı beldesi Büyük Yaylası'nda yaşandı. Evli ve 4 çocuk babası İbrahim Altay, sabah beldeden çıkıp yayladaki evine gitti.

ÖLMÜŞ HALDE BULUNDU

Akşam saatlerinde vatandaşlar, yaylada İbrahim Altay'ı bıçaklanarak öldürülmüş halde buldu. Jandarma, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Jandarma dedektifleri JASAT ve istihbaratçıların da içinde bulunduğu 85 kişilik bir ekip kuruldu.



4 GÜN SORGULANDILAR

İlk etapta tespit edilen 5 şüpheli Reşadiye İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gözaltına alınarak 4 gün boyunca sorgulandı.

YASAK AŞK CİNAYETİ ÇIKTI

Yapılan detaylı araştırma ve sorgulamalar sonucu İbrahim Altay'ın yasak aşk yaşadığı Ayşe Kandemir'in (46) kocası Şenel Kandemir (56) tarafından yayladaki evlerinde bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Şenel Kandemir ile birlikte cinayete yardım ettikleri tespit edilen eşi Ayşe, çocukları Derya (22), Emrullah (19) ile Ömer Kandemir (32) çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Çamlıbel Kapalı Cezaevine gönderildi. DHA

[old_news_related_template title="Annelerinin yasak aşkı iki kardeşin sonu olmuş" desc=" Başkentte cesetleri 9 yıl sonra hobi bahçesine gömülmüş halde bulunan iki kardeş O.B.K. ile Ö.Ç.B.K.’nin annesi F.G. ile sevgilisi İ.T. ve onun oğlu olan A.T. tarafından öldürüldüğü tespit edildi. Cinayetin, F.G. ile İ.T. arasında yaşanan yasak aşkın anlaşılmaması için gerçekleştirildiği öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/11/iecrop/kardes2_16_9_1633956395.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/annelerinin-yasak-aski-iki-kardesin-sonu-olmus-6700225/"]