Olay, öğle saatlerinde İlkadım ilçesine bağlı Kapaklı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan Yusuf Taflan ile akrabaları A.T., kardeşi R.T. ve oğlu B.T., arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada taraflar birbirlerine tabanca ve av tüfeğiyle ateş etti. Çıkan çatışmada Yusuf Taflan ve birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi Fatma Özenç, ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan Fatma Özenç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ameliyata alınan ağır yaralı Yusuf Taflan'ın da sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekiplerince şüpheli B.T., A.T. ve R.T. de yakalanarak gözaltına alındı. DHA

[old_news_related_template title="Cadde ortasında beyzbol sopalı kavga: Ortalığı birbirine kattılar" desc="Bursa’da araç park etme meselesi yüzünden çıkan kavgada, oto kiralamacılar birbirlerine beyzbol sopasıyla saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/25/iecrop/detay-kopya-3_16_9_1632560388.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/cadde-ortasinda-beyzbol-sopali-kavga-ortaligi-birbirine-kattilar-6669581/"]