Gelecek Partisi lideri Davutoğlu’na dert yanan balıkçı, şöyle konuştu:

* Meclis’ten bir kanun çıktı balıkçılık hakkında, egemen güçlere denizi bıraktılar… Küçük balıkçılığı yok etmeye, tamamen denizden çıkarmaya kalktılar. Küçük balıkçılar dediğim, 12 metreden ufak olan motorlar. Bunların sayısı, 17 bin. Bu kanun, 50 bin aileyi ağlatıyor. Bu kanun çıkarken ben dahil onlarla beraberdim… Adaletsiz çıktı, hala daha adaletsiz gidiyor. Dünyada böyle adaletsiz bir kanun yok.

“SORUNLARIMIZI HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Davutoğlu, ziyaretine ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından, “Vira Bismillah! Sarıyer Rumeli Feneri'nde av sezonu öncesinde balıkçı kardeşlerimizle buluştuk. Denizlerimizin durumunu, balıkçılığın sorunlarını, eğitim ve finansman konularını konuştuk. Sorunlarımızı hep birlikte aşacağız, huzurlu ve güvenli geleceği birlikte inşa edeceğiz” notu ile paylaştı.

[old_news_related_template title="Ahmet Davutoğlu: Vatandaş evine ekmek götüremiyor, Cumhurbaşkanı ‘şahlanıyoruz’ diyor" desc="Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın, “Türkiye şahlanıyor, ekonomi şahlanıyor” sözlerine tepki gösterdi. Davutoğlu, “Türkiye’nin doğusunda, batısında, kuzeyinde, güneyinde, her yerde vatandaş dert yanıyor. Vatandaş evine onuruyla ekmek götürebilecek bir imkan bulamıyor, sayın Cumhurbaşkanı ‘şahlanıyoruz’ diyor. Neresi şahlanıyor biliyor musunuz? Sayın Cumhurbaşkanı’nın etrafındaki üç-beş müteahhit şahlanıyor” dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/29/iecrop/davut_16_9_1630246845.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/ahmet-davutoglu-vatandas-evine-ekmek-goturemiyor-cumhurbaskani-sahlaniyoruz-diyor-6620272/"]