Muğla’nın Bodrum ilçesinden iki gün önce gece yarısı bindikleri 5 metrelik fiber tekne ile Yunanistan adalarına geçmeye çalışırken Bodrum’a 4 mil uzaklıktaki Kara Ada açıklarında batmaları sonucu ihbar üzerine bölgeye giden sahil güvenlik ekipleri 7 göçmeni kurtararak Bodrum’a getirmişti.

BİR GÖÇMENİN CESEDİNE ULAŞILDI

Kurtulan göçmenlerin verdikleri ifadelerin ardından bölgede helikopter ve sahil güvenlik botları ve dalış timi ile arama kurtarma çalışmalarına başlayan sahil güvenlik ekiplerinin bugün kaybolan göçmenlerden birinin cesedine ulaşıldığı belirtildi.

KAYIP İKİ GÖÇMENİ ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bodrum Devlet Hastanesi morguna getirilen cesedin Filistinli 34 yaşındaki Abdurrehman Alfarra’ya ait olduğu tespit edilirken kayıp iki göçmenin bulunması için arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Filistinli göçmenin cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

[old_news_related_template title="Aralarında hamile olan da vardı! Yunanistan'dan bir skandal daha" desc="İzmir'in Foça ilçesi açıklarında Yunan unsurlarınca Türk karasularına itilen aralarında hamile bir kadının da bulunduğu 52 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/07/iecrop/yunan1_19087195_16_9_1636302749.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/aralarinda-hamile-olan-da-vardi-yunanistandan-bir-skandal-daha-6755281/"]