Bir süredir Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerindeki bir otelde kalan İranlı turist, ülkesine dönmek için önceki gün sabah saatlerinde otelden çıktı ve transfer aracını beklemeye başladı.

Turist aracı beklerken yanına yaklaşan 5 kişiden biri sigara istedi. Şahıslar sigarayı aldıktan bir süre sonra uzaklaşırken, İranlı turist telefonuyla bir yeri aramak için elini cebine attı fakat telefonunun yerinde olmadığını fark etti.

Turist, kaldığı otelin caddeye bakan güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde gerçek ortaya çıktı. Telefonunu çalan kişilerin kendisinden sigara isteyen grup olduğunu anlayan turist soluğu poliste aldı.

"TELEFONUMU ÇALIP GİTTİLER"

Cep telefonu yankesiciler tarafından çalınan İranlı turist, “Havaalanı transfer aracının gelmesini bekliyordum. Onlar yanıma gelip benden sigara istedi. 5-6 çocuktu. Benim pantolonumu silkelediler. Telefonum da cebimdeydi. Telefonumu çalıp gittiler. Telefonumu alıp arama yapmak istediğimde cebimde olmadığını fark ettim” dedi. (İHA)


[old_news_related_template title="Yaşlıları hedef alan yankesiciden pes dedirten taktik" desc="Denizli'de bindiği minibüste yaşlıları hedefe alarak yanında bulundurduğu poşetle elini gizleyip yan kesicilik yapan hırsız, JASAT tarafından yakalandı. Şüphelinin benzer suçlardan 29 tane suç kaydı olduğu ve elde ettiği paralı ise minibüsten indikten sonra saydığı ortaya çıktı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/09/iecrop/1-14_16_9_1631188611.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/yaslilari-hedef-alan-yankesiciden-pes-dedirten-taktik-6639902/"]