Büyükçekmece'nin Celaliye, Kamiloba, Kumburgaz, Yeni Mahalle, Bahçelievler ve Güzelce Mahallelerinde basınç düşüklüğü nedeniyle su kesintisi yaşandı. Cumartesi günü öğle saatlerinde başlayan su kesintisi bugün sabah saatlerine kadar sürdü. 5 mahallede sorun çözülürken, Güzelce Mahallesi'ne kısmi olarak su verilebildi.

Güzelce Mahallesi sakini Oğulcan Çetrez, "Cumartesi öğle saatlerinden beri yok. 2-2 buçuk gün oldu. Duş ve temizlik konusu bize sıkıntı oldu. Herkeste kuyu suyu yok. Bir an önce gelirse mutlu oluruz" dedi.

"YENİ GELDİ, ÇOK AZ AKIYOR"

Celaliye Mahallesi'nde yaşayan Olcay Bağıran, "Çeşmelerden su taşıdık. Çalışma yapıyorlarmış diye duyduk.  Şimdi yeni geldi, çok az akıyor. 2 gün oldu. Satın aldığımız suları kullandık" dedi.

Bir başka mahalle sakini de "Telefonlara mesaj geliyordu. Gelmedi. Ara ara geldi gitti. Çeşmelerden su alıyoruz. Başka çaremiz yok" şeklinde konuştu.

İSKİ'den alınan bilgiye göre basınç sorununun çözülerek Celaliye, Kamiloba, Kumburgaz, Yeni Mahalle, Bahçelievler mahallelerinde tekrar su verilmeye başlanırken, Güzelce Mahallesi'nde bazı noktalarda çalışmaların devam ettiği kısa sürede sonuçlandırılacağı öğrenildi. DHA

[old_news_related_template title="İBB'deki terör soruşturmasına bir tepki de Mansur Yavaş'tan: Asılsız ithamların karşısında tek vücut olacağız" desc="Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş 'Belediye başkanlarımız hakkında son günlerde çok ağır sözler söylenmekte ve açıklamalar yapılmaktadır. Büyükşehir belediye başkanları olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da haksızlıkların karşısında olacağız. Dayanışma içerisinde, bir bütün olarak hareket edecek, süreci yakından takip edecek ve asılsız ithamların karşısında tek vücut olarak yer almaya devam edeceğiz' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/27/iecrop/mansur-yavas_16_9_1640615185.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/ibbdeki-teror-sorusturmasina-bir-tepki-de-mansur-yavastan-asilsiz-ithamlarin-karsisinda-tek-vucut-olacagiz-6852381/"]