Kaza, gece saatlerinde Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarında bulunan bir düğün salonunun önünde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 21 BS 077 plakalı otomobil, düğün salonundan çıkıp yolun karşısına geçmeye çalışan Hüseyin E.'ye çarptı.

Hüseyin E., çarpmanın etkisiyle yola savrulurken, kazayı gören yakınları otomobilin camlarını kırıp, sürücüyü darbetti. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan Hüseyin E., hemen yakındaki özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hüseyin E.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polisin müdahalesiyle kalabalığından elinden kurtarılan sürücü ise gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor. DHA

[old_news_related_template title="Sebep olduğu kazada arkasına bile bakmadan kaçtı" desc="Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde yola çıkan araca çarpmamak için direksiyonuyla manevra yapılan araç, takla atarak orta refüje çarptı. Kazaya sebep olan araç sürücüsü ise arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaşırken, o anlar saniye saniye kameralara yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/15/iecrop/resim1_19148836_16_9_1636983787.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/sebep-oldugu-kazada-arkasina-bile-bakmadan-kacti-6770303/"]