Muğla’nın Bodrum ilçesinde 5 gün önce işinden çıktıktan sonra Yalıkavak Mahallesi’ndeki evine gitmek üzere Bodrum garajından Bodrum – Yalıkavak dolmuşuna binen inşaat işçisi 38 yaşındaki Hasan Duman’a "Bu pantolonla seni bu koltuğa oturtmam” diyerek tepki  gösteren 63 yaşındaki dolmuş şoförü Sait Demir ile tartışarak Duman'ın dolmuştan inmemesini sağlayan 35 yaşındaki dövme sanatçısı Şeyma Şahin’i Kaymakam Bilgehan Bayar makamında kabul etti.

GÖSTERMİŞ OLDUĞU CESARET İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Şahin ile görüşen Bayar kadın yolcuya duyarlılığı için teşekkür etti. Bayar Şeyma Şahin ile makamında çekilen fotoğrafı kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşarak “Geçtiğimiz akşam kıyafetleri kirli diye dolmuş şoförünce araçtan indirilmeye çalışılan ve bu nedenle yaşananları görüntüleyen Şeyma Şahin Eker ve eşi Bekir Eker’i misafir ettim. Göstermiş olduğu cesaret için Şeyma Hanım’a teşekkür ediyor, tekrarlarının olmamasını temenni ediyorum” sözlerini kullandı.



AYNI ŞEY OLSA YİNE AYNI TEPKİYİ GÖSTERİRİM

Şeyma Şahin ise yaptığı açıklamada “Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum, her şey olup bitmiş, ben vatandaş olarak tepkimi gösterdim. Kaymakam beyin çağrısı üzerine makamına gittim bana teşekkür etti. Şimdi yine aynı şey olsa yine aynı tepkiyi gösteririm” dedi.

[old_news_related_template title="'Bodrum'da inşaat işçilerini görünce durmayan dolmuşlar var'" desc="Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir inşaat işçisinin dolmuş şoförü tarafından “Bu pantolonla üstünle seni oturtamam” diyerek başlattığı tartışma ilçede günün konusu oldu. Devrimci Yapı, İnşaat ve Yol İşçileri Sendikası Muğla Temsilcisi Güney Şirin SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada 'Akşam iş dönüşü yağmurda, soğukta inşaat işçisi olduğu için durmayan araç şoförlerini sıkça görmekteyiz' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/08/iecrop/7373d32a-1dd0-4089-8c13-46f49235e1dc_16_9_1638961836.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/bodrumda-insaat-iscilerini-gorunce-durmayan-dolmuslar-var-6815120/"]