Giresun İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada zehirlenme bulguları bulunan 6 kişinin kentteki hastanelerde yoğun bakım ünitelerinde tedavi altına alındığını belirtildi. Açıklamada, şöyle denildi:

* Ayrıntılı muayene sonucu bu kişilerin aynı işletmede çalıştıkları ve atropin zehirlenmesi benzeri bulgularla hastaneye başvurdukları belirlendi.

* Takip ve tedavilerine acil olarak başlanan vatandaşlarımızın nasıl zehirlendikleri ile ilgili geniş çaplı araştırma başlatılmış olup tedavileri yoğun bakımda devam etmektedir.

* Yemek kaynaklı bir zehirlenme olması ihtimali dahilinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ile birlikte analizlerimiz devam etmektedir. DHA

[old_news_related_template title="Mantardan zehirlenip öldü" desc="Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, eşi Hakkı Ünlü (47) ile birlikte yedikleri mantardan zehirlenen Şevkiye Ünlü (45), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/14/iecrop/1-9_16_9_1634202160.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/mantardan-zehirlenip-oldu-6706170/"]