Yangın akşam saatlerinde İstiklal Mahallesi Atlas Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre, sokakta yapılan bir düğün sırasında havai fişekler atıldı. Havai fişekler 3 katlı bir evin çatısına düşünce dumanlar yükselmeye başladı.

Bir anda çatı alevlere teslim olurken, evin içinde yaşayan kişiler kendilerini hemen dışarı attı. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı.



DÜĞÜN SAHİPLERİ VE EV SAHİBİ ARASINDA GERGİNLİK YAŞANDI

Yangın sonrası ailesi ile birlikte kendini dışarı atan Burhan Aktaş ile düğün sahipleri arasında gerginlik yaşandı. Polis ekipleri araya girerek tarafları ayırmaya çalıştı, sözlü tartışmalar devam etti. Polis ekipleri kalabalığı dağıtmakta zorluk yaşadı.

"ÇOLUK ÇOCUK KENDİMİZİ DIŞARI ATTIK"

Evin sahibinin Burhan Aktaş, "Burada bir sokak düğünü vardı. Eğlence biraz abartıldı. Havai fişek patlatmaya başladılar, fişekler çatıya düşüyor sonra çatıda yangın çıkıyor. İçerideydik, çoluk çocuk kendimizi dışarı attık. Yaralı yok, evde hasar oluştu" dedi.

İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen 3 katlı evin çatısında hasar meydana gelirken, yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. DHA

[old_news_related_template title="İzmir'deki yangın kontrol altına alındı" desc="İzmir Karşıyaka'da çıkan yangının yerleşim yerlerine sıçramadan kısa sürede kontrol altına alındığı bildirildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/11/iecrop/izmir-1_16_9_1631378084.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/izmirde-yerlesim-yerlerine-yakin-alanda-yangin-6643975/"]